Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیویورک تایمز نوشت: این دو نفر قبلاً با استفاده از این بستر پیام رسانی ارتباط برقرار کرده بودند، اما آقای بزوس، مدیر اجرایی آمازون، آن روز انتظار پیامی از آن جانب نداشت - چه برسد به اینکه یک ویدیو از پرچم های سعودی و سوئد با متن عربی دریافت کند.

طبق تجزیه و تحلیل پلیس که بزوس درخواست آن را داد، این ویدئو  فایلی با حجم 4.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

4 مگابایت، بیش از آن چیزی بود که ظاهرش نشان می‌داد. به احتمال زیاد بدافزار قرار داده شده است که به مهاجمان امکان دسترسی به آیفون آقای بزوس، از جمله عکس های وی و ارتباطات خصوصی را می دهد.

گزارش‌ها درباره تلفن آقای بزوس باعث نگرانی در مورد شاهزاده محمد شد. این تحلیل اساسا شاهزاده سعودی را به استفاده از بدافزارهای ایجاد شده توسط یک شرکت سایبر امنیتی خصوصی به جاسوسی بزوس که صاحب واشنگتن پست نیز هست متهم کرد. در زمان هک، جمال خاشقچی، نویسنده مخالف سعودی ، در "واشنگتن پست" شاغل بود که مقاله منتقدانه خود را درباره دولت سعودی منتشر کرده بود. آقای خاشقچی اواخر سال 2018 در کنسولگری عربستان در استانبول کشته شد. جزئیات این هک برای نیویورک تایمز قابل تأیید نبود. 

سفارت عربستان سعودی در واشنگتن گفته است که اتهاماتی که پادشاهی را در هک کردن تلفن آقای بزوس مربوط می‌داند، "پوچ" بوده است. 

نتیجه گیری این گزارش سوالاتی مربوط به دنیای هکرهای خصوصی اجاره‌ای، باز می‌کند . برای مشتری مناسب یا مبلغ مناسب، چنین هکرهایی ظاهرا به تلفن یکی از ثروتمندترین و قدرتمندترین مردان جهان نفوذ می‌کنند. در این گزارش آمده که از کدام شرکت امنیت سایبری خصوصی استفاده شده است، اما گفته می‌شود که گروه مستقر در تل آویو NSO Group و تیم هکرهای مستقر در میلان از توانایی چنین حمله ای برخوردار باشند.

این هک همچنین نگرانی‌هایی در مورد اینکه چگونه سیستم پیام رسان‌های محبوب مانند واتس اپ دارای آسیب پذیری هایی هستند که مهاجمان می توانند از آنها سوء استفاده کنند را ایجاد می‌کند. در ماه اکتبر ، واتس اپ از NSO در دادگاه فدرال شکایت کرد و ادعا کرد از فناوری جاسوسی NSO برای هدف قرار دادن روزنامه نگاران و فعالان حقوق بشر استفاده شده است. واتس اپ ، که متعلق به فیس بوک است ، نقص موجود در بدافزار مورد استفاده را برطرف کرده است.

ران دیبرت ، مدیر آزمایشگاه Citizen در دانشگاه تورنتو، اظهار داشت: وضعیت مدیرعامل آمازون "یادآور این است که گسترش جاسوس افزارهای تجاری یک مشکل امنیتی جهانی برای همه بخش‌ها است، از دولت و انواع تجارت‌ها گرفته تا جامعه مدنی. "

پیام های ارسال شده توسط حساب واتس اپ شاهزاده محمد از اواخر سال 2018  نشان می دهد که فرستنده از زندگی شخصی آقای بزوس آگاهی زیادی داشته است. در این گزارش آمده است که آقای بزوس پیامی را از این حساب دریافت کرد که شامل عکسی از زنی بود که شبیه خانم سانچز بود.

در این عکس عنوان شده است ، "بحث و گفتگو با یک زن مانند خواندن قرارداد پروانه نرم افزار است. در پایان باید همه موارد را نادیده بگیرید و کلیک کنید که موافقم. " در آن زمان ، آقای بزوس و همسرش در حال بحث و گفتگو در مورد طلاق بودند.

در این گزارش ، نرم افزارهای جاسوسی معروف به Pegasus ، ساخته شده توسط گروه NSO ، و نرم‌افزاری به نام Galileo ، ساخته شده توسط Hacking Team ، به عنوان دو ابزار احتمالی مورد استفاده برای انجام این حمله قرار گرفته است. این گزارش می افزاید: سعود القحطانی ، مشاور نزدیک شاهزاده محمد ، 20 درصد سهام تیم هک کننده را در اختیار داشت.

گزارش FTI در مورد هک قطعی نبود ، اما گفت "اعتماد متوسط ​​و زیاد" دارد که پیام از حساب واتس اپ شاهزاده بود و او مقصر است. در یادداشت های این گزارش ، FTI گفته است که هنوز در حال تلاش برای تجزیه و تحلیل دقیق تر آیفون است.

برخی از کارشناسان امنیت سایبری گفتند که برای تأیید نتایج این گزارش ، اطلاعات بیشتری درباره هک مورد نیاز است. بیل مارکزک ، کارشناس سایبری در Citizen Lab ، روز چهارشنبه در یک پست وبلاگ گفت که فناوری‌ برای رمزگشایی پیام های WhatsApp وجود دارد تا جزئیات بیشتری درباره فایل ویدئویی که ارسال شده است را مشاهده کنیم.

2121

کد خبر 1346233

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: فناوری جف بزوس محمد بن سلمان واتس اپ اپل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۸۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقلب ناشیانه BBC از CNN در ماجرای فوت نیکا شاکرمی

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از تسنیم، سی ان ان در گزارش خود مدعی شده بود، آرمیتا عباسی دختری که سال ۱۴۰۱ بازداشت شده، توسط نیروهای امنیتی و انتظامی ایران مورد ضرب و شتم، آزار جنسی و تجاوز قرار گرفته. رسانه‌های فارسی‌زبان ضدایرانی هم مثل همیشه از این گزارش سی‌ان‌ان استفاده کرده و تا توانستند بر روی آن موج‌سواری کردند. اما حدود سه ماه بعد که آرمیتا عباسی از زندان آزاد شد، ویدئو و عکس‌هایی از زمان آزادی او منتشر شد که نشان می‌داد نه‌تنها ادعاهای سی ان ان (یکی از بزرگ‌ترین منابع خبری آمریکا) کاملا دروغ هستند، بلکه این تصور را به مخاطب القا می‌کرد که در زندان چندان هم به آرمیتا بد نگذشته!  چون نه موهای سرش تراشیده شده بود، نه آثاری از شکنجه و ضرب و شتم وجود داشت و نه ترس و اضطرابی؛ بلکه تصاویر و ویدئوهای او که بعدا منجر به بلاگرشدن آرمیتا و کسب درآمدش از اینستاگرام هم شد، نشان می‌داد حال جسمی و روحی او کاملا خوب است! حالا بی‌بی‌سی نیز با یک روش تکراری و البته ناشیانه تر از سی‌ان‌ان، سندی کاملا ساختگی را (که خودش هم اعتراف به ساختگی بودنش کرده) منتشر کرده تا مثلا اثبات کند که نیکا شاکرمی مورد تجاوز قرار گرفته؛ با این تفاوت که نیکا بعد از تجاوز کشته شده و به‌خیال بی‌بی‌سی همین زنده نبودنش می‌تواند سرپوشی بر گاف‌هایش باشد! اما بی‌بی‌سی در استفاده از این مسئله هم ناموفق بود و پس از چندبار ویرایش متن گزارش خود در سایت بی‌بی‌سی، درنهایت اعلام کرد که نمی‌تواند صحت اسنادی که به دستش رسیده را تایید کند!  

دیگر خبرها

  • ماجرای گم شدن یسنا کوچولو چه بود؟
  • سقوط بزرگ فروش چین در انتظار اپل
  • پیش‌بینی‌های ناامیدکننده فروش آیفون در چین
  • تمدن ایرانی-اسلامی از عرصه جهانی حذف‌شدنی نیست
  • تقلب ناشیانه BBC از CNN در ماجرای فوت نیکا شاکرمی
  • ماجرای استفاده اسرائیل از سلاح گرمافشاری
  • شکایت کاربران از هشدارهای آیفون
  • اختلال آلارم کاربران آیفون را کلافه کرد
  • به پرورش ورزشکار المپیکی بی‌توجهی کرده‌اند/ روال برگزاری مجامع انتخاباتی قطع شدنی نیست
  • نگاه به ماجرای غزه از منظر «ما رأیت إلا جمیلا»